Blogservice


Wij leveren bedrijfscommunicatie op maat!


Een blog is niets anders dan nieuws. I.s.m. Blogservice.nl bedenken en ontwikkelen wij corporate blogs (weblogs). Wij begeleiden de redactionele content en leveren alle belangrijke services die komen kijken bij het realiseren van een professionele bedrijfsblog. Strategie, implementatie (WordPress), redactie, SEO en analyse…
Wij verzorgen het voor u!


Succesvolle bedrijfscommunicatie hebben een weldoordacht plan als basis. In samenwerking met professionele tekstschrijvers schrijven en redigeren wij nieuwsberichten, columns (ghost-writing), interviews, reviews, achtergrondverhalen, how-to-artikelen, etc. Wij maken een plan van aanpak en verzorgen de techniek. Onze aanpak vormt het concept voor iedere bestaande of nieuw op te zetten corporate blog met als doel uw website aantrekkelijk te maken voor uw bezoekers.


Wij onderscheiden ons door:
• het inzetten van de juiste tekstschrijvers
• precies de juiste hoeveelheid tekst te schrijven
• het leveren van 100% uniek, handgeschreven tekst


Wij hanteren een unieke werkwijze met zoveel mogelijk vaste tarieven voor het opzetten of beheren van uw blog en/of andere bedrijfscommunicatie. Vooraf maken wij duidelijk afspraken en leveren een unieke dienstverlening tegen een scherp tarief.


Informeer er naar!