Maak een app van uw WordPress site

WordPress wordt veel gebruikt voor het creëren van websites, omdat het zich kenmerkt door een groot gebruiksgemak en een zeer vriendelijke prijs. Uw WordPress website kan omgezet worden in een app voor de mobiele telefoon of tablet. Zo wordt uw website nog toegankelijker.


Aanbieders
Er zijn verschillende apps ontwikkeld waarmee een WordPress website relatief snel omgezet kan worden in een app. Voorbeelden zijn Appifier en WiziApp. Met beiden heeft u de mogelijkheid om in een apps te maken voor besturingssystemen als iOS en Android. Met Appifier doet u dit via een eenvoudige interface waarop u de kleur, het lettertype en icoontjes naar wens kunt selecteren. Met WiziApp kunt u een achtergrondscherm kiezen, een tab menu samenstellen en sociale media-opties instellen. Wie op deze manier een app wil creëren, heeft geen uitgebreide technische kennis nodig. Het wijst zich vanzelf maar het betreft hier wel een standaard oplossing.


Kosten
De kosten voor de bouw van een app hangt af van uw eisen en wensen. Er zijn wel kosten verbonden aan de publicatie op de app store. U kunt deze kosten echter terugverdienen, bijvoorbeeld door uw app te koop aan te bieden. Verder betaalt een goede toegankelijkheid van uw website zich vaak snel terug.


Voordelen
Een professionele app biedt u een aantal interessante voordelen. U komt uw klanten of publiek tegemoet, doordat u beter bereikbaar bent. Uw website hoeft niet langer via een computer te worden bezocht, maar is ook via de mobiele telefoon te raadplegen. Een bijkomend voordeel is dat uw site voortaan offline te bezoeken is. Wilt u de gebruikers van uw app op de hoogte brengen van een nieuwe ontwikkeling? Dan kunt u gebruikmaken van push notificaties. Kortom, u verkort de lijn tussen uzelf en uw publiek.


Een unieke, en dus ‘onderscheidende’ app maken de professionals van Dataserver graag voor u. Vraag naar de mogelijkheden.