Webhosting

Wij hebben webhosting makkelijk gemaakt


WordPress! is één van de meest krachtige en veelgebruikte programma’s om websites op te laten werken. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort WordPress tot een van de meest populaire CMS pakketten. Bovendien is WordPress een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar. Onze dedicated servers zijn speciaal voor WordPress geoptimaliseerd.


WordPress eenvoudig en snel.
Het WordPress platform is zo ingericht dat WordPress sites altijd bereikbaar en snel blijven. Via ons control Panel installeert u in enkele stappen de meest recente WordPress versie. U kunt er zelfs voor kiezen om WordPress automatisch te laten updaten! Op de dedicated server van Dataserver draaien alle gehoste WordPress websites probleemloos en dit aantal groeit nog steeds.


Onze webhostingpakketten zijn geschikt voor zowel eenvoudige statische websites als database gestuurde websites. Er zijn verschillende mogelijkheden en bij alle hostingpakketten kunt u e-mailadressen aanmaken en onder uw eigen domeinnaam e-mailen.


Geen beheerzorgen; wij zorgen voor de updates, back-ups en monitoring van uw website.